iBeacon hardware

Het ontwikkelen en implementeren van een iBeacon campagne vereist de nodige hardware. De hardware die noodzakelijk is bestaat hoofdzakelijk uit de iBeacon transponders. De iBeacon transponders bestaan uit een chip en een behuizing. De behuizing is per merk iBeacon verschillend, maar dat verandert niks aan de technologische werking.

Hardware voor iOS en Android devices

Beaconized levert iBeacon hardware voor zowel iOS als Android devices. Let wel op, voor uw iBeacon concept of campagne dient u wel de beschikking te hebben over een mobiele applicatie, waarbinnen de iBeacon technologie geïmplementeerd kan worden. Beaconized beschikt over developers die u kunnen helpen bij het ontwikkelen van een complete (native) applicatie of enkel het implementeren van de iBeacon technologie.Communicatie met Bluetooth Low Energy smartphones

De iBeacon hardware geeft uw organisatie de mogelijkheid om specifieke berichten te communiceren met uw doelgroep. Om deze communicatie tot stand te brengen heeft uw doelgroep een toestel nodig dat beschikt over Bluetooth Low Energy (LE). De volgende apparaten komen hiervoor in aanmerking:

  • iOS devices (smartphones en tablets) met Bluetooth 4.0 (iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 plus & vanaf de derde generatie iPads);
  • Android toestellen met Android 4.3 of een hogere versie.

Geïnteresseerd in iBeacon hardware of aanvullende diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek of prijsopgave.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van iBeacon binnen de retail branche? Beaconized denkt graag met uw mee in een vrijblijvende afspraak. Aan de hand van een oriënterend gesprek zetten we de ideeën graag om in een vrijblijvende offerte. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beaconized NL
Heuvelring 108
5038 CL
Tilburg
The Netherlands
E-mail:
Tel: +31 13-7113708
Vul je naam in
Vul je e-mail in
Vul een bericht in
Bericht versturen