iBeacon kopen

Beaconized draagt graag de zorg voor uw complete iBeacon campagne. Dit houdt in dat we onze klanten graag voorzien van een juiste applicatie en bijbehorende kwalitatief uitstekende iBeacons. Koop uw iBeacons via Beaconized. Beaconized beschikt over een aantal iBeacon leveranciers waar onze developers nauw mee samen werken. U kunt de iBeacons indien gewenst per stuk kopen (kosten bedragen €30,- per stuk; exclusief BTW) of in een grotere oplage afnemen. De iBeacon hardware kan ook worden geïntegreerd in een totaal concept in combinatie met een mobiele applicatie.


Prijsopgave op maat

Geïnteresseerd en bent u benieuwd naar de bijbehorende kosten voor een iBeacon campagne? Beaconized voorziet u graag van een scherp aanbod op maat.

basic
1
beacons
30 euro excl.
Standard
3
beacons
90 euro excl.
pro
6
beacons
180 euro excl.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van iBeacon binnen de retail branche? Beaconized denkt graag met uw mee in een vrijblijvende afspraak. Aan de hand van een oriënterend gesprek zetten we de ideeën graag om in een vrijblijvende offerte. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beaconized NL
Heuvelring 108
5038 CL
Tilburg
The Netherlands
E-mail:
Tel: +31 13-7113708
Vul je naam in
Vul je e-mail in
Vul een bericht in
Bericht versturen