Toepassingen

iBeacon technologie is uitermate geschikt voor het informeren van bezoekers of het uitsturen van relevante promoties. In deze alinea willen we een aantal handreikingen geven hoe de iBeacon technologie kan worden toegepast. Lees hiervoor ook onze blog: iBeacon, retail baken voor de toekomst?
Tot op heden zijn er verschillende concepten bekend, waarbij de iBeacon technologie is toegepast:

1. Retail

De retail branche staat bekend om haar aanbiedingen, acties en uitverkoop. De consument ontvangt een enorm aanbod aan kortingsacties, coupons en marketinguitingen. De consument kan echter maar 1 keer zijn geld uitgeven. Opvallende marketingcommunicatie is hierbij een must. iBeacon biedt hiervoor een oplossing.

Meer lezen

3. Musea, congressen en beurzen

iBeacon is een ideale nieuwe technologie (link) voor het organiseren van rondleidingen binnen een museum of een congres. Veel deelnemers of bezoekers stoeien vaak met het zoeken van de juiste weg binnen een locatie. Een integratie met iBeacon technologie zorgt voor het verzorgen van een juiste routing op uw locatie.

Meer lezen

2. Informatievoorziening op evenementen

De meeste evenementen in Nederland beschikken inmiddels over een mobiele applicatie. Hiermee worden de bezoekers geïnformeerd over het festival terrein, sportevenementen of andere knowhow. iBeacon is een technologie die hier perfect op kan inhaken binnen de wereld van sport en festivals.

Meer lezen

4. Hergebruik de iBeacons

iBeacon is een relatief nieuwe technologie, waar ook zeker voldoende kansen liggen voor innovatie binnen uw organisatie. iBeacons zijn daarnaast niet vergankelijk, dit houdt in dat ze eenvoudig te herbruiken zijn.

Vrijblijvende offerte

Bent u geinteresseerd in het gebruik van iBeacon voor uw museum, congres of beurs? Beaconized denkt graag met uw mee in een vrijblijvende afspraak. Aan de hand van een orienterend gesprek zetten we de ideeen graag om in een vrijblijvende offerte. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van iBeacon binnen de retail branche? Beaconized denkt graag met uw mee in een vrijblijvende afspraak. Aan de hand van een oriënterend gesprek zetten we de ideeën graag om in een vrijblijvende offerte. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beaconized NL
Heuvelring 108
5038 CL
Tilburg
The Netherlands
E-mail:
Tel: +31 13-7113708
Vul je naam in
Vul je e-mail in
Vul een bericht in
Bericht versturen